Tuinhuis kopen

Lugarde is de tuinhuis specialist als het gaat om op maat kopen tegen een aantrekkelijke prijs. De tuinhuisjes die vermeld staan in de webshop kunnen naar wens gefabriceerd worden in onze eigen fabriek. Bij de meeste tuinhuizen die u wilt kopen kunt u zelf de prijs tabel invullen zodat de prijzen direct zichtbaar zijn.

Bekijk ook onze tuinhuis informatie pagina eens voor veel informatie en mogelijkheden voor een houten maatwerk product. Wij maken alleen gebruik van een hoge kwaliteit hout van druk geimpregneerd vuren, lariks / douglas of red cedar. Ieder tuinhuisje op onze site kan samengesteld worden zoals u het wenst.

Wilt u een moderne tuinhuis met platdak of een tuinhuis met overkapping om gezellig onder te zitten? Wij produceren en monteren op de mm nauwkeurig. Wij hebben een brede keuze uit verschillende type ramen, deuren, houtsoorten en dakbedekkingen. Of het nu gaat om een veranda te kopen, of een houten recreatiewoning met meerdere kamerindelingen? Het is voor ons dagelijkse kost!!

Over Lugarde

Bertus Wuestman, de oprichter van Lugarde, werkte in zijn jonge jaren bij zijn vader als rietdekker. Al snel vroegen klanten of hij niet alleen riet kon leveren, maar ook een tuinhuisje. In 1978 ontwikkelde Bertus een huisje met een rieten dak. Daarna volgden veel andere huisjes, met ook andere dakbedekkingen. Inmiddels is Lugarde uitgegroeid tot een bedrijf met honderden tuinhuizen en overkappingen.

Bertus is nog altijd werkzaam binnen Lugarde. Ook dochter Andrea en zoon Thomas zijn actief binnen het bedrijf. Andrea Wuestman is sinds 2016 directeur-eigenaar. De tuinhuisjes Prima Andrea en Prima Thomas zijn naar hen vernoemd. Op kantoor en in de productie zijn circa 80 medewerkers dagelijks in de weer voor Lugarde-klanten.

Tuinhuis kopen